Spațiu comercial de închiriat în Sibiu ultracentral 83 mp cu vad pietonal

5.000 €

Descriere

       Spațiu comercial de închiriat în Sibiu, situat în zonă ultracentrală, reprezintă o oportunitate excelentă pentru afacerea dvs. Spațiul are o suprafață generoasă de 83 mp și beneficiază de un vad pietonal, oferindu-vă expunerea optimă în fața potențialilor clienți.

        Vitrina la stradă adaugă o notă atractivă și permite prezentarea produselor și serviciilor într-un mod vizibil și atrăgător.

        Această locație unică este complet liberă și poate fi adaptată în funcție de specificul afacerii dvs. Deoarece se află într-un punct central al orașului, este ideală pentru diverse tipuri de activități comerciale, cum ar fi sediul unei bănci, o farmacie sau magazine diverse. Oferind o vizibilitate excelentă și o flux constant de trecători, spațiul va consolida prezența și notorietatea brandului dvs.

        Chiria lunară pentru acest spațiu comercial de înaltă calitate este de 5000 euro + TVA. Această sumă reflectă avantajele și potențialul oferit de amplasarea strategică într-una dintre cele mai căutate zone din Sibiu.

        Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizionare sau pentru a obține mai multe informații despre acest spațiu comercial excepțional.

Caracteristici

ID 2422
Zona Central
Numar camere 3 camere
Suprafata utila 83 m2
[Suprafata construita] 110 m2

Specificații

Numar bai 2
Tip imobil (comercial) Spatiu stradal
Stare proprietate Buna
Stadiu constructie Finalizat
Suprafata terase 0
Front stradal 10
Vitrina 10

Actualizat la data 2023-07-02 08:24:16
Iordache Robert
0745633772
Whatsapp